Aanvraag

  Neem contact met ons op.
  Door de jaren heen hebben we bij Cest moi een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar de perfecte jurk! Wanneer u een afspraak maakt wordt u hartelijk welkom geheten onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. We bespreken uw stijl en budget. Afhankelijk van uw wensen, karakter en uitstraling wordt er voor u de perfecte jurk gezocht.


  Wanneer de droomjurk gevonden is, bespreken we eventuele aanpassingen. De trouwjurk wordt dan ook op lengte afgespeld. Mocht de bruidsjurk besteld moeten worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is, of anders 3 tot 4 maanden. Na het vinden van de trouwjurk kan het plaatje compleet worden gemaakt met onze bruidsschoenen en bruidsaccessoires.


  Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Afspraken kunnen worden gemaakt op DINSDAG T/M ZATERDAG. U kunt via de website een afspraak maken, of bellen naar ons telefoonnummer. U bent welkom met maximaal 4 personen inclusief bruid!


  Vul onderstaande gegevens allemaal in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen. Mocht je binnen 24 uur nog geen retour e-mail hebben ontvangen, kunt u ons alsnog gewoon bellen. Liever direct telefonisch een pasafspraak maken? Bel tijdens openingstijden 10.00-17.00 uur naar +31(0)6 228 333 73 of stuur whatsapp.


  Welke bruidjurk vind je prachtig?
  Heb je een jurk gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? Vul dan hieronder de naam van de jurk en het merk. Het is mogelijk om meerdere namen in te vullen. Geef daarnaast aan naar welke stijl uw voorkeur uitgaat en of u nog op zoek bent naar accessoires. Geef ook duidelijk je budget aan. Dan kunnen wij uw bezoek optimaal voorbereiden.