learn more

Over Ons

Al meer dan 43  jaar zijn wij gespecialiseerd in Bruidsmode.

‘Er staat nooit iemand chagrijnig in mijn winkel

Het grootste gedeelte van onze collectie is zelf geproduceerd, daarnaast leveren wij grote bekende merken met alleen de  laatste nieuwe collecties, zodat wij u van dienst kunnen zijn met de laatste nieuwe trends japonnen. De meeste bruiden slagen voor een bruidsjurk van rond de € 1000, maar kan ook voor minder of meer.

Wij voeren alle stijlen, materiaalsoorten, modellen, maten  en prijsklassen.

Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd de ideale bruidsoutfit vind in onze winkel. Wij staan tot je dienst, zodat je droombruiloft en de mooiste dag van je leven waarheid worden!

 

Naast bruidskleding is er bij ons ook de mogelijkheid voor de bruidegom om te slagen voor zijn bruidskostuum inclusief accessoires en schoenen.

 

Tevens kunnen wij het plaatje compleet maken met o.a.:

  • Bijpassende bruidslingerie
  • Bruidsschoenen voor dame en heer
  • Bijpassende sierraden
  • Bruidssluiers
  • Haaraccessoires

Hart

We zijn gepassioneerd over onze intenties en inspanningen ... thuis en op het werk. Je zult onze harten direct bij de hand hebben.

Teamwork

We zijn allemaal op dezelfde raket naar succes, dus we genieten van het samenwerken, uitdagen en elkaar ondersteunen op deze reis.

Respect

We vieren het unieke in anderen, verbinden ons over gemeenschappelijke waarden en proberen te leren van onze verschillen.

Feest

We zijn bezig met feest en vreugde, dus het begint bij ons team.

Openheid

We zijn open en transparant met onze ideeën, doelen en acties. We proberen onze gedachten op een oprechte en beknopte manier over te brengen.

Innovatie

We streven naar een omgeving die creativiteit koestert door denktijd en ruimte, middelen en morele steun te bieden om geweldige ideeën te realiseren.

WIE ZIJN WE

‘Met dank aan Lia van C’est Moi Bruidsmode …Marleen en Stefan Schrijvenaars-Pietersen

Wij kunnen ook de feestkleding voor uw familie verzorgen. Er is een ruime collectie in huis om de familie te laten schitteren naast het bruidspaar.

 

Grote maten bruidsmode
Ook voor een maatje meer of minder of voor de zwangere bruid (vanaf maat 46: 20% extra). Bij C’est moi hebben we een ruime collectie grote maten bruidsmode op voorraad. U kunt dus direct passen.

Wij hebben veel ervaring met het vinden van een trouwjurk in een grote maat. U kunt in volledige privacy in onze winkel uitgebreid passen. Wij kunnen u tot volle tevredenheid helpen met het vinden van de juiste jurk.

 

Service

Reiniging en Verhuur:

Reinigen na de bruiloft verzorgen wij graag. Van € 75 tot € 100, afhankelijk van het soort jurk.

Wij verhuren bruidsjaponnen voor een vaste prijs, €250. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Lia Hack

Eigenaar

INSTAGRAM