Bruidsmode Show Voorjaar 2020

C’est Moi Bruidsmode Show is verplaatst naar 20 September om 13:00! Dit vanwege de corona virus maar ook vanwege het aantal aanmeldingen.

Een mix van outlet-, normale- en exclusieve-bruidsjurken, van klassiek tot romantisch, zullen op de catwalk getoond worden.

Maar 25 aankomende bruiden, met één introducé, krijgen de gelegenheid om onze merken te aanschouwen. Dus niet meer dan 50 mensen. Wees er snel bij!

We starten om 10 uur de ontvangst met koffie en gebak. Zodra iedereen er is zullen we starten met de bruidsmodeshow. Tijdens het tonen van de bruidsjurken door onze modellen op de catwalk worden de bijzonderheden van de trouwjurk benoemd. Na de Show kunnen er, onder het genot van een broodje en drankje, vragen gesteld aan onze medewerkers en zij kunnen eventueel andere bruidsjurken tonen die overeenkomen met je wensen.

Zijn een aantal bruidsjurken naar wens en sluiten deze aan bij het budget, dan kan er een aparte pas-sessie geboekt worden. Tijdens de pas-sessie wordt er uitgebreid de tijd genomen om de uiteindelijke juiste bruidsjurk uit te zoeken.


Is het iets voor jou en heb je tijd en zin om naar Bosschenhoofd (West-Brabant, vlak bij de snelweg ) te komen? Meld je snel aan en kom met 1 introducé naar onze gezellige show.

Please prove you are human by selecting the Key.


Tot ziens!

PS: Aan de late kant met aanmelden? Wel doen! Bij voldoende animo organiseren wij nog een bruidsmodeshow op een latere datum!