Bruidsmode Show

Ook in 2021 organiseren we Bruidsmode Shows. Afhankelijk van de Covid-19 mogelijkheden, worden deze georganiseerd.

 

Na de zomer vakantie periode organiseren we de eerstkomende bruidsshows.

Is het iets voor jou en heb je tijd en zin om naar Bosschenhoofd (West-Brabant, vlak bij de snelweg ) te komen? Meld je snel aan en kom met 1 introducé naar onze gezellige show. U krijgt zo snel mogelijk bericht wanneer de volgende wordt georganiseerd. Dan kunt u alsnog besluiten wel of niet te komen. U behoort dan wel bij “de eerste in de rij”.

 

Een mix van haute couture exclusieve-bruidsjurken, van klassiek tot modern zullen op de catwalk getoond worden.

Maar 15 aankomende bruiden, met één introducé, krijgen de gelegenheid om onze merken te aanschouwen. Dus niet meer dan 30 mensen. Wees er snel bij!

 

U krijgt bij binnenkomst een glaasje champagne met wat lekkers van onze patisserie Van Thillo. Zodra iedereen er is starten we met de bruidsmodeshow. Na de show kunt u nog vragen stellen aan onze medewerkers.

Zijn een aantal bruidsjurken naar wens en sluiten deze aan bij het budget, dan kan er een aparte pas-sessie geboekt worden. Tijdens de pas-sessie wordt er uitgebreid de tijd genomen om de juiste bruidsjurk uit te zoeken.

 

Tot ziens!

PS: Aan de late kant met aanmelden? Wel doen! Bij voldoende animo organiseren wij nog een bruidsmodeshow op een latere datum!