here you can

Contact Ons

  Neem contact met ons op.
  Door de jaren heen hebben we bij Cest moi een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar de perfecte jurk! Wanneer u een afspraak maakt wordt u hartelijk welkom geheten onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. We bespreken uw stijl en budget. Afhankelijk van uw wensen, karakter en uitstraling wordt er voor u de perfecte jurk gezocht.


  Wanneer de droomjurk gevonden is, bespreken we eventuele aanpassingen. De trouwjurk wordt dan ook op lengte afgespeld. Mocht de bruidsjurk besteld moeten worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is, of anders 3 tot 4 maanden. Na het vinden van de trouwjurk kan het plaatje compleet worden gemaakt met onze bruidsschoenen en bruidsaccessoires.


  Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Afspraken kunnen worden gemaakt op DINSDAG T/M ZATERDAG. U kunt via de website een afspraak maken, of bellen naar ons telefoonnummer. U bent welkom met maximaal 4 personen inclusief bruid!


  Vul onderstaande gegevens allemaal in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen. Mocht je binnen 24 uur nog geen retour e-mail hebben ontvangen, kunt u ons alsnog gewoon bellen. Liever direct telefonisch een pasafspraak maken? Bel tijdens openingstijden 10.00-17.00 uur naar +31(0)6 228 333 73 of stuur whatsapp.


  Welke bruidjurk vind je prachtig?
  Heb je een jurk gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? Vul dan hieronder de naam van de jurk en het merk. Het is mogelijk om meerdere namen in te vullen. Geef daarnaast aan naar welke stijl uw voorkeur uitgaat en of u nog op zoek bent naar accessoires. Geef ook duidelijk je budget aan. Dan kunnen wij uw bezoek optimaal voorbereiden.  CONTACT INFORMATIE

  Onze boetiek ligt in de provincie Noord-Brabant, tussen Roosendaal en Breda, 300 meter van de A58. Makkelijk te bereiken dus, helemaal als u uit Roosendaal, Breda, Domburg of Zeeland komt. U kunt gratis voor de deur parkeren! Maak nu afspraak en u bent van harte welkom!

  ADRES

  Pastoor Breugelstraat 59b

  4744 AB Bosschenhoofd, Noord-Brabant

  OPENINGSTIJDEN

  Van dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 beschikbaar

  OFFICIËLE INFORMATIE

  Kamer van Koophandel nummer: 20092643

  BTW-nummer: NL 001209661816

  C'est Moi Bruidsmode Landkaart