Het kopen van trouwkledij is geen alledaags gebeuren. Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom hanteren wij een bepaalde werkwijze zodat de ideale trouwkledij gekozen en vermaakt kan worden. Kijk op onze WERKWIJZE pagina voor meer informatie.

Belangrijk gedeelte in de keuzes is de keuze voor de bruidsjurk. Deze vormt het begin van een aantal andere keuzes. Daarin zijn diverse modellen, materialen en kleuren mogelijk. Kijk op onze BRUIDSJURKEN ASSORTIMENT pagina voor meer uitleg hierover.

Na het lezen van veel informatie, zijn er altijd wel nog vragen die u op het hart heeft. Kijk op onze FAQ (Frequently Asked Questions) pagina voor de meest gangbare vragen die er zijn. Zijn er nog vragen? Bel ons gerust om meer uitleg te krijgen 06-228 333 73.

Uiteraard wil u een beetje weten wie wij zijn en waar wij voor gaan en staan. Op onze OVER ONS pagina krijgt u een eerste indruk.

 

BRUIDSMEISJES EN BRUIDSJONGENS

 

Voor de bruidsmeisjes en bruidsjongens hebben we een volledig assortiment om ze passend bij de bruid aan te kleden. Van top tot teen.
Maar ook ouders, getuigen en vrienden kunnen wij aankleden. Daarvoor hebben we een assortiment Galajurken, Feestjurken, Cocktailjurken en uiteraard bijpassende herenpakken.