Door de jaren heen hebben we bij Cest moi een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar de perfecte jurk!

 

Afspraak maken

Wij zouden u aanraden om voor een afspraak te bellen naar 06 22 83 33 73. Dit omdat wij u op deze manier gegarandeerd alle aandacht en tijd kunnen geven om de droomjurk uit te zoeken. Wij zijn beschikbaar op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00.

 

Afspraak

Wanneer u een afspraak maakt wordt u hartelijk welkom geheten onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. We bespreken uw stijl en budget. Afhankelijk van uw wensen, karakter en uitstraling wordt er voor u de perfecte jurk gezocht. Wanneer de droomjurk gevonden is, bespreken we eventuele aanpassingen. De trouwjurk wordt dan ook op lengte afgespeld. Mocht de bruidsjurk besteld moeten worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is, of anders 3 tot 4 maanden. Na het vinden van de trouwjurk kan het plaatje compleet worden gemaakt met onze bruidsschoenen en bruidsaccessoires.

 

Vermaken

          

In onze eigen atelier wordt de gekozen bruidsjurk op lengte aangepast voor een vast tarief. Na het op lengte vermaken, meestal binnen een week, komt u de bruidsjurk ophalen. Wanneer de bruidsjurk klaar is, is het verstandig om de jurk zelf mee te nemen, uit ervaring weten wij dat dit beter is om eventuele risico’s als diefstal en brand te voorkomen. In het geval dat trouwjurk niet meer beschikbaar is. Wij verpakken deze dan uiteraard voor zodat u de jurk thuis kunt bewaren tot laatste pas-sessie. U betaalt dan ook het resterende bedrag.

 

Laatste pas-sessie

Drie weken voor het huwelijk wordt er nog een pas-sessie gedaan voor de laatste aanpassingen. Bij zwangerschap is deze pas-sessie twee weken van te voren. In onze eigen atelier worden laatste aanpassing gedaan volgens een vast tarief.  Binnen een week zijn deze aanpassingen klaar en kunt u de jurk passen. Om stress te voorkomen doen wij dit drie weken voor de bruiloft zodat u met een gerust hart uw droomjurk kunt dragen.

 

Reinigen

Wij hopen dat de huwelijksdag vlekkeloos gaat en dat de bruid en bruidegom schitteren.

De praktijk is gewoon dat de bruidsjurk niet vlekkeloos blijft. Er kan gekozen worden om deze naderhand te laten reinigen, zodat deze uiteindelijk weer tiptop eruit komt te zien. Deze service verlenen wij ook.