Openingsaanbieding

Officiële opening van C’est Moi Bruidsmode

We zijn al een tijdje op onze nieuwe locatie, maar we willen het ook een officieel tintje geven. Op zaterdag 17 augustus om 16:30 uur wordt de opening gedaan door de Burgemeester en Wethouder Economische zaken. Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom om onze nieuwe locatie te bekijken van 260 m2 Bruidsmode Ambiance.

Dat wordt ook onze openingsaanbieding voor een maand van kracht.

Onze openingsaanbieding is een Bruidsjurk + Trouwpak voor een gereduceerde prijs

Deze spetterende openingsaanbieding wilt u niet missen en is ook maar beperkt geldig.

Deze aanbieding is vanaf 17 augustus alleen geldig gedurende een maand (tot en met 17 september 2019), en wanneer u daadwerkelijk de aankoop doet in deze periode.

Het is toch fijn om te weten wat u nog extra kunt uitgeven met uw huidige budget? Toch??


Wat kan u verwachten?

De bruidsjurken waar u uit kan kiezen (een gedeelte van het totaal).

Voor hem valt ook iets te kiezen!!! Hier ziet u een selectie ervan.

Al nieuwsgierig geworden naar de totale prijs??


Wat is er niet bij inbegrepen???

Getoonde schoenen, sluiers, sieraden, handschoenen, stropdassen, vesten, pochetten, riemen, bretels, lingerie en ondergoed. Uiteraard kunt u deze ook bij ons kopen. Voorraad in allerlei maten, kleuren, materialen en uitvoeringen is aanwezig.

Wat ook niet inbegrepen is , is het afspelden en vermaken van bruidsjurk en trouwpak. Hiervoor hebben we standaard prijzen.


Hoe ga ik betalen ???

Op het moment dat u bruidsjurk en trouwpak heeft uitgekozen, en de koopovereenkomst heeft afgesloten, dan betaalt u de helft van het bedrag. Bruidsjurk en trouwpak worden op lengte vermaakt, meestal 1 week doorlooptijd. Daarna komt u ze ophalen en betaalt u het (eventueel) resterende bedrag. Drie weken voor het huwelijk worden ze wederom gepast en worden de laatste correcties afgespeld en vermaakt.

Koopt u andere zaken uit onze Bruidsmode collectie, alvast bedankt, dan neemt u ze mee en rekent u gelijk af. Wilt u weten wat u voor de helft van het bedrag gaat betalen???


We willen een duurdere Bruidsjurk of Trouwpak ???

We hebben een uitgebreide collectie die binnen de samengestelde prijs valt en waarmee u slaagt voor een bruidsjurk en trouwpak. Mocht u toch voor een duurdere Bruidsjurk of Trouwpak gaan, dan betaalt u gewoon extra.

Voordat u de Bruidsjurk of Trouwpak krijgt aangereikt maken wij u attent dat deze buiten de aanbieding valt en wat het verschilbedrag is.

Wilt u weten wat u, met uw eigen budget, eventueel extra kunt uitgeven???