WERKWIJZE

Door jarenlange ervaring hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld die de meeste zekerheid geeft voor een geslaagde dag van mijn leven.

Afspraak

Op de bonnefooi langskomen, dat mag maar negen van de tien keer zijn wij bezig met andere aanstaande bruid of bruidegom. Dan kunnen wij helaas niet de volledige aandacht geven zoals dat bij ons gebruikelijk is. Maak een telefonische afspraak 06 228 333 73.

Voorkeurslijst

Voor de pas-sessie is het handig om al een voorkeurslijst te hebben om een eerste indruk van uw wensen te krijgen. Wij hebben daarvoor een aparte optie op onze website neergezet. Bij de afbeeldingen ziet u een “hartje” verschijnen als u over de afbeelding heengaat. Klik op het hartje en de bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden komen op de lijst te staan. Wanneer u hartenlijst gevuld heeft, dan u deze met een email naar u toe sturen of delen op social media. Geniet van tevoren al en ga door onze oogstrelende assortiment.

Pas-sessie(s)

Op onze pas-sessie met familie en/of vrienden wordt eerst, onder het genot van een kopje koffie en/of thee, kennis gemaakt. We hebben het over u, uw familie en/of vrienden. Jouw wensen aan de hand van de voorkeurslijst worden besproken en wat ongeveer uitgegeven gaat worden.

Afhankelijk van wensen, karakter en postuur worden er bruidsjurken gepast rond afgesproken bedrag. Daarbij kan het zijn dat er een bruidsjurk aan het verwachtingspatroon voldoet, maar die een stuk voordeliger is. Duurdere bruidsjurken worden eerst in overleg getoond.

Voordat de pas-sessies beginnen wordt de juiste lingerie in uw maat aangedaan. Hiermee komt uw figuur nog mooier uit te zien en valt de bruidsjurk zoals het behoort om u heen.

Wij werken niet met pas-jurken. U krijgt direct de eventuele juiste trouwjurk aan. Pas als u voor een bruidsjurk gaat, Yes to the Dress, mag deze door iedereen bewondert en betast worden.

De trouwjurk wordt dan ook op lengte afgespeld, of een andere maat wordt besteld. Mocht de bruidsjurk besteld worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is of anders 3 maanden. Als deze bestelling binnen is wordt deze in een extra pas-sessie alsnog op lengte afgespeld.

Na het vinden van de trouwjurk kan men het plaatje compleet maken met onze collectie bruidsschoenen, bruidsjuwelen, sleep, bruidshandschoenen, bruidshoeden, bruidsstola, bruidssieraden en uiteraard bruidslingerie.

Er wordt een gebruikelijke aanbetaling gedaan van minimaal 50% van het totale verkoop bedrag.

Wordt er geen bruidsjurk naar wens gevonden, even goede vrienden. Uiteindelijk gaat het erom dat de bruid het meest happy is op de dag.

 

Vermaken

In onze eigen atelier wordt de gekozen bruidsjurk op lengte aangepast voor een vast tarief. We houden hiermee de communicatie lijnen kort, waardoor er geen fouten kunnen optreden. Na het op lengte vermaken, meestal binnen een week, komt u de bruidsjurk ophalen. U betaalt het eventuele resterende bedrag en neemt de bruidsjurk mee naar huis om eventuele risico’s (brand/diefstal) te verkleinen.

 

Laatste Pas-sessie

Drie weken voor het huwelijk wordt er nog pas-sessie gedaan voor de laatste correctie in de breedte.

In onze eigen atelier worden de breedte correcties aangebracht volgens een vast tarief. Binnen een week kunt u de bruidsjurk definitief meenemen. Bij zwangerschap is deze pas-sessie twee weken van te voren.

 

Reinigen

Wij hopen dat de huwelijksdag vlekkeloos gaat en dat de bruid en bruidegom schitteren.

De praktijk is gewoon dat de bruidsjurk niet vlekkeloos blijft. Er kan gekozen worden om deze naderhand te laten reinigen, zodat deze uiteindelijk weer tiptop eruit komt te zien. Deze service verlenen wij ook.