Een mooie bruidsjurk, trouwpak of iets anders gezien?

Door de jaren heen hebben we bij C’est Moi Bruidsmode een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee we je zo goed mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar de perfecte bruidsjurk! Wanneer je een afspraak maakt ben je van harte welkom, onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. We bespreken je gewenste stijl en budget. Afhankelijk van je wensen, karakter en uitstraling wordt de perfecte bruidsjurken voor je gezocht.

Wanneer je de droomjurk en of trouwpak gevonden is, bespreken we eventuele aanpassingen. Alles wordt dan ook op lengte afgespeld. Mocht de bruidsjurk en of trouwpak besteld moeten worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is, of anders 3 tot 4 maanden. Na het vinden van de trouwjurk kan het plaatje compleet worden gemaakt met onze trouwschoenen en trouwsaccessoires.

Vul alle gevraagde gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen. Mocht je binnen 24 uur nog geen retour e-mail hebben ontvangen, dan kun je ons alsnog gewoon bellen via 0622 833 373. Liever direct telefonisch een pas-afspraak maken? Bel tijdens openingstijden 10.00-17.00 uur naar 0622 833 373 of stuur even een Whatsapp-bericht.

Welke bruidsjurk vind je prachtig?

Heb je een trouwjurk en of trouwpak gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? Vul dan ook de naam van de bruidsjurk en of trouwpak + het merk in. Het is mogelijk om meerdere namen in te vullen. Geef daarnaast aan naar welke stijl je voorkeur uitgaat en of je nog op zoek bent naar accessoires. Geef ook duidelijk je budget aan? Dan kunnen wij je bezoek optimaal voorbereiden.

Tot snel,

C’est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd

Bruidsjurken van Lia Hack eigenaar C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal BrabantWij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Afspraken kunnen worden gemaakt op dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt op deze pagina een afspraak maken, of bellen naar 0622 833 373. Je bent welkom en indien mogelijk maximaal 4 personen inclusief bruid voor de juiste aandacht.

  Om ervoor te zorgen dat we je de beste klantenservice kunnen aanbieden, werken wij op basis van afspraken. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 36 uur contact met je op.

  Onze contactgegevens

  Onze bruidsboetiek is tussen Roosendaal en Breda, 300 meter van de A58 in de provincie Noord-Brabant. Makkelijk te bereiken dus, helemaal als je uit Zuid-Holland en Zeeland komt. Je kunt gratis voor de deur parkeren! Maak een afspraak en je bent van harte welkom!

  Pastoor Breugelstraat 59b
  4744 AB  Bosschenhoofd

  Van dinsdag t/m zaterdag
  10:00 – 17:00 uur

  Bosschenhoofd is een dorp in de gemeente Halderberge in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp wordt ook wel Seppe genoemd, en het nabijgelegen vliegveld Seppe ontleende zijn naam hieraan. Het ontstaan van deze bijnaam wordt hier uitgelegd. Voor de gemeentelijke herindeling van 1997 behoorde Bosschenhoofd tot de gemeente Hoeven.