Reviews

 
 
 
 
 
 
 
3 berichten.
Mirako Mirako uit Sint Willebrord heeft geschreven op 25. oktober. 2021. om 22:19
Na lange zoektocht en in tijdsnood ben ik terecht gekomen bij Lia (C'est Moi Bruidsmode) om mijn bruidsjurk te vermaken. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik haar heb gevonden. Binnen 2 dagen werd mijn jurk op maat vermaakt. Zij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Lia is deskundig in haar vak en denkt volledig met je mee om je op je beste te laten uitzien en voelen. Veel liefs Mirako
E. Visser E. Visser uit Oudenbosch heeft geschreven op 2. september. 2021. om 09:18
Zeer goed geholpen 2e jurk was al raak. Ook sluier en oorbellen en schoenen erbij. Zeer goed uitgezocht, en ik kon binnen een paar weken trouwen. Snel en netjes alles vermaakt Ook een mooi pak voor mijn man.
Jerry en Ingrid Jerry en Ingrid uit Breda heeft geschreven op 25. augustus. 2021. om 19:01
Vandaag allebei super geslaagd bij C'est Moi. Zeer fijne persoonlijke ontvangst van Lia je voelt je gelijk op je gemak. Allereerst een deskundig inzicht, ze weet precies wat bij je past. En ze trekt alles uit de kast om je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast valt de zeer ruim keuze op in alle maten. Er is voor elk wat wils. Zowel voor bruid als bruidegom. Kortom: helemaal geweldig en wij zijn happy!!!

☆☆☆☆☆ Lia Brouwer-den Heijer

Lia is een hele lieve vrouw die mij en mijn moeder heel goed heeft geholpen.
Mijn vader heeft ook op zijn gemakje gewacht met een heerlijk bakje koffie erbij.
Mijn jurk moest nog vermaakt worden dat heeft ze perfect verzorgd en mijn jurk zat echt als gegoten en heb hem heerlijk de hele dag aan gehad.
Mijn moeder heeft ook een jurk uitgezocht die ook vermaakt moest worden ook mijn moeder zag er prachtig uit.
Dank je wel lieve Lia mede dankzij jou heb ik mij echt een bruid gevoeld.
Mijn man en ik hebben echt een fantastische mooie bruiloft gehad met heel zonnig weer.
We raden C’est Moi Bruidsmode iedereen aan!.

 

☆☆☆☆☆ Denise

Supergoed ontvangen door Lia! Wat een mooie bruidszaak en de service is helemaal fantastisch. Lia is een lieve vrouw met haar hart op de juiste plek! Meedenkend en een warme persoonlijkheid. Ik heb in verschillende bruidszaken ervaringen maar dit was toch mijn favoriet! Ik raad iedereen in mijn omgeving dan ook aan om bij haar langs te gaan! Ik kijk uit naar de grote dag, mede dankzij C’est Moi!

 

☆☆☆☆☆ Jolanda

Wat een vakkundige vrouw met verstand van haar vak. Je hebt mij echt kundig geholpen met mijn jurk. Je verdiend een dikke 10.

 

☆☆☆☆ Steeffie

Vandaag een pak gaan passen en gelijk geslaagd. Onwijs vriendelijk geholpen, een lieve vrouw die me goed heeft geholpen. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan.

 

☆☆☆☆☆ Tommy

Wist niet dat deze gezellige bruidswinkel ook voor heren alles heeft! Mooi pak, bijpassende schoenen met riem gekocht. Echt een hele familie kan hier terecht met de juiste adviezen van de eigenaresse. Alles voor een mooie prijs gekocht en als afsluiting aan de champagne(altijd leuk)!

 

☆☆☆☆ Marieke de Ruiter – Schrijver

Vier weken voor mijn bruiloft kwam ik er achter dat mijn bruidsmodezaak definitief gesloten was. Dat was behoorlijk schrikken, want mijn jurk moest nog een paar maten kleiner gemaakt worden. Ik was heel wat kilo’s afgevallen.

Al snel kwam ik bij ‘C’est moi’ terecht en gelukkig zag Lia het zitten om mijn jurk te vernaaien. Ze heeft me heel fijn geholpen en mijn jurk zat als gegoten. Ik kijk terug op een prachtige dag met mijn droomjurk, prachtige aan, dankzij Lia van ‘C’est moi’.

 

☆☆☆☆ Marloes

Lia is een lieve, warme en hartelijke vrouw die zeer bedreven is in haar vak. Zeer klantvriendelijk en je graag wil helpen om de perfecte jurk te vinden en deze wanneer nodig aan te passen. Lia is een ontwerpster, coupeuse die een ervaren en professioneel oog heeft hoe jurken aan te passen naar gewenste stijl. Zeer creatief en met een erg vlotte service.
Erg tevreden en dankbaar voor wat zij voor mij geeft gedaan.

 

☆☆☆☆☆ Anke

Lia is een lieve vrouw die alle tijd en aandacht voor je heeft bij het uitkiezen van je trouwjurk en kijkt naar wie jij bent.

 

☆☆☆☆ Kathinka

Mooie ruime winkel en collectie. Mijn wensen aangegeven bij binnenkomst en ze kwam met hele mooie jurken. Goed advies gekregen, en goed op maat gemaakt naar mijn wensen. Nu genietend en denkend naar de mooie dag toeleven! Bedankt voor de goede service en advies.

 

☆☆☆☆☆ Hendrik-Jan

Prima Bruidsmodewinkel waar ook voor de man heel veel te kiezen valt. Trouwpakken, trouwschoenen, super vesten!, strop- en vlinderdassen, manchetknopen. Er is ook een collectie alledaagse pakken voor een zeer redelijke prijs!! De moeite waard om een afspraak te maken en langs te rijden.

 

☆☆☆☆☆ Liesbet baert

Weet waar ze mee bezig is! Had direct de perfecte jurk uitgekozen voor mij! Super vriendelijk en betaalbaar!

 

☆☆☆☆☆ Sara

Geweldige winkel! Wat een service en wat een goede prijzen!