Bedankt voor de mooie reviews lieve bruiden & bruidegoms

Reviews trouwjurken Brabant Lia Hack C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal

Ook trouwjurken en/of trouwpakken passen?

Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar via 0622 833 373 of info@cestmoi-bruidsmode.nl

Iedereen is op afspraak van harte welkom,Reviews trouwjurken Brabant Lia Hack C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal

Team C’est Moi Bruidsmode
Bosschenhoofd, Noord-Brabant

Reviews via gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Mandana Mandana uit Bosschenhoofd schreef op 9 december 2023 om 12:09
Ieder jaar heb ik midden december een galafeest. Al jaren heb ik dezelfde galajurk en wilde weleens iets anders. Na wat rondkijken op internet kwam ik op vrijdagmiddag 16.30u gehaast binnen om te zien of er überhaupt galajurken bij C'est Moi Bruidsmode hingen. En ja hoor, een prachtige jurk gevonden, maar....... het lijfje en de rok moesten een beetje vermaakt worden. Dus ik dacht dat het geen optie zou zijn, maar Lia zei meteen dat ik de jurk morgen gewoon aankon naar het feest! Ongelooflijk hoe snel en netjes de jurk klaar was en hij is prachtig!!! Dus als je ooit twijfelt waar je naartoe moet, kom gerust naar deze winkel want betere service dan dit vind je echt nergens! Normaals hartelijk dank Lia!
Beheerdersantwoord van: C'est Moi Bruidsmode Brabant
Dank je wel voor je mooie bericht! Het was een wederzijdse fijne ervaring en graag tot een eventuele volgende keer 🧡
Bettie Bettie uit Hoeven schreef op 29 mei 2023 om 10:03
Mijn 1e jurk die ik paste was meteen raak. Lia had meteen gezien wat bij mij zou passen en wat ik mooi zou vinden. Onze trouwdag was perfect. Heel veel complimenten over mijn prachtige droomjurk. En ik voelde mij dan ook zeer mooi en speciaal. Lia heeft ervaring, is zeer deskundig en heeft oog voor detail. Lia, dank je wel!
Sandra Tijman Sandra Tijman uit Roosendaal schreef op 31 maart 2023 om 13:15
Gisteren gaan kijken voor mijn trouwjurk. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Lia weet goed welke jurk bij je figuur past. Verschillende jurken aangehad maar uiteindelijk is het toch de eerste jurk geworden. Met wat aanpassingen op de jurk wordt het mijn droom jurk! Nu wachten tot de jurk helemaal klaar is en ik hem aan mag. Nog eventjes geduld dus.
Gery Krens Gery Krens uit Etten-Leur schreef op 8 maart 2023 om 17:06
De naam doet deze winkel eer aan. Na een afspraak gemaakt te hebben, neemt Lia de tijd voor je. Of je nu de bruid(egom )bent of de moeder/vader van het bruidspaar, dat maakt niet uit. Je voelt je stralen in de jurk die perfect bij je past. En zo niet, dan wordt deze op een professionele wijze (binnen twee weken) op maat gemaakt, door Lia zelf. 😍Daarnaast ook geweldig advies over bijpassende accessoires. Ik adviseer dan ook elk aankomend bruidspaar en / of ouders om zeker eens binnen te lopen. Top, Lia, dank je wel.
Emanuelle Emanuelle uit Roosendaal schreef op 25 februari 2023 om 15:07
Vandaag gaan kijken voor mijn trouwjurk 3e jurk was gelijk raak. Super goede service en advies gekregen. Kan niet wachten om hem op te halen
Elona Elona uit Etten-Leur schreef op 18 februari 2023 om 04:32
Wat ben ik blij dat ik Lia heb gevonden.. Wat een vriendelijke vrouw alles netjes geregeld.. eerst bij een kop thee en een stuk vlaai werd er rustig gekletst.. Wat ben ik trots op mijn jurk .. Goede advies ..alles mooi netjes.. Lia is een vrouw met hart niks is haar teveel ze neemt zich tijd voor je..
Kuijpers Kuijpers uit Lage zwaluwe schreef op 5 februari 2023 om 09:28
Via vrienden deze winkel gevonden. We waren op zoek maar een pak voor de aanstaande bruidegom en ons zoontje van 6 jaar. Samen met hun en me schoonmoeder hier na toe geweest op 4 februari Vriendelijke service klantgericht en zeer behulpzaam. In deze fantastische winkel geslaagd voor de bruidegom en bruidsjonker en ook voor een mooi pak voor de moeder van de bruidegom. Chapeau beveel deze winkel echt aan.
daphne de koning daphne de koning uit De lier schreef op 30 januari 2023 om 16:38
We zijn vorige week FANTASTISCH geholpen door Lia . Ik kan niet anders zeggen een warm ontvangst. We voelde ons erg thuis samen met der twee leuke lieve hondjes . Er stond bij binnenkomst lekker een taartje klaar en nog veel meer lekkers en een bak koffie. We gingen praten en toen zei ze ik heb een jurk die moet je even passen. En ja hoor eenmaal aan verkocht WOW wat is die mooi zeg . Ik kan iedereen aanraden om naar Lia toe te gaan. Wij komen niet uit de buurt maar is het ritje zeker waard naar C’est Moi! Nogmaals bedankt Lia je heb het onwijs GOED gedaan 👏. Wij zijn erg blij met u 💋 En mijn dag met deze PRACHTIGE jurk kan niet meer stuk . Veel liefs Daphne
Floor Floor uit Wuustwezel schreef op 9 januari 2023 om 10:58
Fijn geholpen door lia. En goed rekening gehouden met budget! Mooie jurk voor mijn trouwdag.
Louisa Louisa schreef op 5 december 2022 om 09:09
Wat een geweldige ervaring. Ik heb dit weekend de meest perfecte en mooiste trouwjurk bij C’est Moi Bruidsmode gekocht. Ik had de hoop een beetje opgegeven na heel veel jurken bij verschillende winkels gepast te hebben, maar Lia wist precies welke jurk mij het mooiste zou staan. Wat een top vrouw! Ik raad iedereen aan om hier te gaan jouw jurk te zoeken. Lia, heel erg bedankt voor je geduld, tijd en ervaring!

Reviews via Trouwen.nl

★★★★★ Marian

Gisteren had ik met mijn dochter voor mijzelf een afspraak. Ik wist niet wat ik wilde dus ging er met gezonde spanning naar toe. En ja hoor, na de koffie en wat vragen ben ik gaan passen. Helemaal boven verwachting geslaagd waardoor ik nu kan gaan aftellen naar de grote dag.

★★★★★ Margreet Rozeboom

Lieve Lia, echt super hoe je ons met spoed hebt geholpen om een prachtige jurk te vinden! Blijf wie je bent, je hebt veel ervaring, kennis en liefde voor dit vak. Je bent een topper!

★★★★★ Bettie

Mijn 1e jurk die ik paste was meteen raak. Lia had meteen gezien wat bij mij zou passen en wat ik mooi zou vinden. Onze trouwdag was perfect. Heel veel complimenten over mijn prachtige droomjurk. En ik voelde mij dan ook zeer mooi en speciaal. Lia heeft ervaring, is zeer deskundig en heeft oog voor detail. Lia, dank je wel!

★★★★★ Sandra

Gisteren gaan kijken voor mijn trouwjurk. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Lia weet goed welke jurk bij je figuur past. Verschillende jurken aangehad maar uiteindelijk is het toch de eerste jurk geworden. Met wat aanpassingen op de jurk wordt het mijn droom jurk! Nu wachten tot de jurk helemaal klaar is en ik hem aan mag. Nog eventjes geduld dus.

★★★★★ Daphne

We zijn vorige week FANTASTISCH geholpen door Lia . Ik kan niet anders zeggen een warm ontvangst. We voelde ons erg thuis samen met der twee leuke lieve hondjes . Er stond bij binnenkomst lekker een taartje klaar en nog veel meer lekkers en een bak koffie. We gingen praten en toen zei ze ik heb een jurk die moet je even passen. En ja hoor eenmaal aan verkocht WOW wat is die mooi zeg . Ik kan iedereen aanraden om naar Lia toe te gaan. Wij komen niet uit de buurt maar is het ritje zeker waard naar C’est Moi! Nogmaals bedankt Lia je heb het onwijs GOED gedaan. Wij zijn erg blij met u, en mijn dag met deze PRACHTIGE jurk kan niet meer stuk . Veel liefs Daphne

★★★★★ Lia Brouwer-den Heijer

Lia is een hele lieve vrouw die mij en mijn moeder heel goed heeft geholpen.
Mijn vader heeft ook op zijn gemakje gewacht met een heerlijk bakje koffie erbij.
Mijn jurk moest nog vermaakt worden dat heeft ze perfect verzorgd en mijn jurk zat echt als gegoten en heb hem heerlijk de hele dag aan gehad.
Mijn moeder heeft ook een jurk uitgezocht die ook vermaakt moest worden ook mijn moeder zag er prachtig uit.
Dank je wel lieve Lia mede dankzij jou heb ik mij echt een bruid gevoeld.
Mijn man en ik hebben echt een fantastische mooie bruiloft gehad met heel zonnig weer.
We raden C’est Moi Bruidsmode iedereen aan!.

 

★★★★★ Denise

Supergoed ontvangen door Lia! Wat een mooie bruidszaak en de service is helemaal fantastisch. Lia is een lieve vrouw met haar hart op de juiste plek! Meedenkend en een warme persoonlijkheid. Ik heb in verschillende bruidszaken ervaringen maar dit was toch mijn favoriet! Ik raad iedereen in mijn omgeving dan ook aan om bij haar langs te gaan! Ik kijk uit naar de grote dag, mede dankzij C’est Moi!

★★★★★ Jolanda

Wat een vakkundige vrouw met verstand van haar vak. Je hebt mij echt kundig geholpen met mijn jurk. Je verdiend een dikke 10.

★★★★★ Tommy

Wist niet dat deze gezellige bruidswinkel ook voor heren alles heeft! Mooi pak, bijpassende schoenen met riem gekocht. Echt een hele familie kan hier terecht met de juiste adviezen van de eigenaresse. Alles voor een mooie prijs gekocht en als afsluiting aan de champagne(altijd leuk)!

★★★★★ Marloes

Lia is een lieve, warme en hartelijke vrouw die zeer bedreven is in haar vak. Zeer klantvriendelijk en je graag wil helpen om de perfecte jurk te vinden en deze wanneer nodig aan te passen. Lia is een ontwerpster, coupeuse die een ervaren en professioneel oog heeft hoe jurken aan te passen naar gewenste stijl. Zeer creatief en met een erg vlotte service.
Erg tevreden en dankbaar voor wat zij voor mij geeft gedaan.

★★★★★ Anke

Lia is een lieve vrouw die alle tijd en aandacht voor je heeft bij het uitkiezen van je trouwjurk en kijkt naar wie jij bent.

★★★★ Kathinka

Mooie ruime winkel en collectie. Mijn wensen aangegeven bij binnenkomst en ze kwam met hele mooie jurken. Goed advies gekregen, en goed op maat gemaakt naar mijn wensen. Nu genietend en denkend naar de mooie dag toeleven! Bedankt voor de goede service en advies.

★★★★★ Hendrik-Jan

Prima Bruidsmodewinkel waar ook voor de man heel veel te kiezen valt. Trouwpakken, trouwschoenen, super vesten!, strop- en vlinderdassen, manchetknopen. Er is ook een collectie alledaagse pakken voor een zeer redelijke prijs!! De moeite waard om een afspraak te maken en langs te rijden.

★★★★★ Liesbet baert

Weet waar ze mee bezig is! Had direct de perfecte jurk uitgekozen voor mij! Super vriendelijk en betaalbaar!

★★★★★ Sara

Geweldige winkel! Wat een service en wat een goede prijzen!

Niemand is perfect!

Iedereen maakt weleens fouten in het leven of doet iets achteraf wat misschien niet meer kan worden vergeven. Ook gedachtens kunnen via reviews op hol slaan. Laten we vooral met elkaar in gesprek blijven?

Reviews trouwjurken Brabant Lia Hack C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd tussen Breda en RoosendaalWas de ervaring niet zoals verwacht?

Laat het ons vooraf via info@cestmoi-bruidsmode.nl of 0622 833 373 weten en we doen er al ruim 40 jaar alles aan om je mooiste dag te doen slagen!

Recensies, ook wel aangeduid met de Engelse term reviews, is een (kritische) bespreking van bijvoorbeeld een boek, film, televisieprogramma, toneelvoorstelling, muziekuitvoering, een product, dienst of bedrijf. Reviews wordt veelal gepubliceerd op het internet. De personen die reviews schrijven, noemt men een recensent. In diverse landen is het effect van een review – positief of negatief – onderzocht. Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen onderzochten welke rol reviews spelen in de verkoop van bioscoopkaartjes. Uit hun onderzoek bleek dat reviews van grote mainstreamfilms helpen bij het voorspellen van bezoekersaantallen, maar deze niet beïnvloeden.

Voor bruid & bruidegom

Alles voor dé mooiste trouwdag!
Maar ook alle trouwkleding voor de bruidsmeisjesgetuigenfamilie en vrienden

Eigen atelier in Brabant

Zonder probleem vakkundig onze nieuwe trouwjurkentrouwpakkenkinderkledingdamesmode en galakleding laten aanpassen

Trouwjurken passen?

We nemen graag de tijd voor jullie en werken daarom alleen op afspraak via 0622 83 33 73 of info@cestmoi-bruidsmode.nl