Reviews

 
 
 
 
 
 
 
10 berichten.
Clairette van Dooren Clairette van Dooren uit Breda heeft geschreven op 1. juni. 2022. om 09:00
Wat fijn dat wij Lia van Bruidsmodezaak C'est Moi gevonden hebben 👍 De bruidsjurk van mijn dochter moest wat korter gemaakt worden en wat zijn wij daar vriendelijk geholpen. Dat de jurk niet bij haar was gekocht maakte helemaal niets uit. Er is een super netjes werk geleverd en met een heel vriendelijk woord. Wat mij betreft dus een echte aanrader 👏👏 Groetjes Clairette,moeder van Debbie
Gerry Barendse Gerry Barendse uit Naaldwijk heeft geschreven op 13. mei. 2022. om 16:23
Ik, trotse moeder van de bruidegom , Ben super goed geslaagd bij deze winkel!! Ik kwam binnen, vertelde wat ik zocht, Lia pakt een jurk en dat was hem!!! Ze heeft mijn jurk keurig op maat gemaakt. En ik ben zo blij! Direct mooie schoenen erbij. Lia je pakt het zeer professioneel aan, met gevoel en geduld. Respect voor u, dank je wel!! Groetjes Gerry
Jeanette Jeanette uit Bruinisse heeft geschreven op 6. mei. 2022. om 16:12
Via internet heb ik Lia gevonden en meteen een afspraak gemaakt. De 1e jurk die zij mij liet passen was meteen raak. Ik was op slag verliefd en voelde mij een prinses. Ook voor mijn zoon een mooi pak gekocht bij haar met schoenen en alles wat er bij hoort. Lia is heel vakkundig, super vriendelijk, denkt altijd met je mee en maakt ook meteen alles op maat. Echt top en zeker een aanrader. Lia … heel erg bedankt … God bless you 🙏🏼❤️
Margot Margot uit Fijnaart heeft geschreven op 21. april. 2022. om 15:00
Na een lange periode was het vandaag de dag om mijn jurk weer te passen. Net als tijdens het uitzoeken vandaag ook weer super geholpen. Er is alle tijd voor je, tips worden gegeven en erg vriendelijk. Kan niet wachten op de grote dag, zodat ik er de hele dag in mag stralen!
Frauke Frauke uit 'S Gravenmoer heeft geschreven op 10. april. 2022. om 11:04
Via familie en vrienden bij deze bruidswinkel terecht gekomen. Me dochter, moeder, zus, nichtje en ik werden heel lief en gastvrij ontvangen. Kop koffie, met een stukje gebak. Heerlijk. Aantal jurken gepast. Eerste was meteen raak. Erg vriendelijke en lieve vrouw. Goed in haar vak. Kijk op wat er bij jou past.
Ellen Ellen heeft geschreven op 29. maart. 2022. om 22:27
Onverwachts gaat het eindgala op school door en spontaan langs gegaan ter orientatie. Lia kon gelukkig en heeft fantastisch geholpen, nog dezelfde dag bandjes aan de jurk gemaakt en hele fijne gesprekken gehad. De ervaring, passie, inzicht en service is geweldig.
Priscilla Pinxteren Priscilla Pinxteren uit Zundert heeft geschreven op 18. maart. 2022. om 08:52
Ik zocht een mooie galajurk. Lia hielp mij daar fantastisch mee. De eerste jurk die ik op haar advies paste was bingo. Schitterende jurk en klede mooi af. Lia heeft deze perfect op maat gemaakt. Voor mooie schoenen, tasje en sieraden kon ik ook prima, bij haar terecht en maakte het helemaal af. Lia bedankt. Je bent een ware lieve vakvrouw met een schitterende professionele zaak! Groetjes Priscilla
Mirako Mirako uit Sint Willebrord heeft geschreven op 25. oktober. 2021. om 22:19
Na lange zoektocht en in tijdsnood ben ik terecht gekomen bij Lia (C'est Moi Bruidsmode) om mijn bruidsjurk te vermaken. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik haar heb gevonden. Binnen 2 dagen werd mijn jurk op maat vermaakt. Zij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Lia is deskundig in haar vak en denkt volledig met je mee om je op je beste te laten uitzien en voelen. Veel liefs Mirako
E. Visser E. Visser uit Oudenbosch heeft geschreven op 2. september. 2021. om 09:18
Zeer goed geholpen 2e jurk was al raak. Ook sluier en oorbellen en schoenen erbij. Zeer goed uitgezocht, en ik kon binnen een paar weken trouwen. Snel en netjes alles vermaakt Ook een mooi pak voor mijn man.
Jerry en Ingrid Jerry en Ingrid uit Breda heeft geschreven op 25. augustus. 2021. om 19:01
Vandaag allebei super geslaagd bij C'est Moi. Zeer fijne persoonlijke ontvangst van Lia je voelt je gelijk op je gemak. Allereerst een deskundig inzicht, ze weet precies wat bij je past. En ze trekt alles uit de kast om je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast valt de zeer ruim keuze op in alle maten. Er is voor elk wat wils. Zowel voor bruid als bruidegom. Kortom: helemaal geweldig en wij zijn happy!!!

☆☆☆☆☆ Lia Brouwer-den Heijer

Lia is een hele lieve vrouw die mij en mijn moeder heel goed heeft geholpen.
Mijn vader heeft ook op zijn gemakje gewacht met een heerlijk bakje koffie erbij.
Mijn jurk moest nog vermaakt worden dat heeft ze perfect verzorgd en mijn jurk zat echt als gegoten en heb hem heerlijk de hele dag aan gehad.
Mijn moeder heeft ook een jurk uitgezocht die ook vermaakt moest worden ook mijn moeder zag er prachtig uit.
Dank je wel lieve Lia mede dankzij jou heb ik mij echt een bruid gevoeld.
Mijn man en ik hebben echt een fantastische mooie bruiloft gehad met heel zonnig weer.
We raden C’est Moi Bruidsmode iedereen aan!.

 

☆☆☆☆☆ Denise

Supergoed ontvangen door Lia! Wat een mooie bruidszaak en de service is helemaal fantastisch. Lia is een lieve vrouw met haar hart op de juiste plek! Meedenkend en een warme persoonlijkheid. Ik heb in verschillende bruidszaken ervaringen maar dit was toch mijn favoriet! Ik raad iedereen in mijn omgeving dan ook aan om bij haar langs te gaan! Ik kijk uit naar de grote dag, mede dankzij C’est Moi!

 

☆☆☆☆☆ Jolanda

Wat een vakkundige vrouw met verstand van haar vak. Je hebt mij echt kundig geholpen met mijn jurk. Je verdiend een dikke 10.

 

☆☆☆☆ Steeffie

Vandaag een pak gaan passen en gelijk geslaagd. Onwijs vriendelijk geholpen, een lieve vrouw die me goed heeft geholpen. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan.

 

☆☆☆☆☆ Tommy

Wist niet dat deze gezellige bruidswinkel ook voor heren alles heeft! Mooi pak, bijpassende schoenen met riem gekocht. Echt een hele familie kan hier terecht met de juiste adviezen van de eigenaresse. Alles voor een mooie prijs gekocht en als afsluiting aan de champagne(altijd leuk)!

 

☆☆☆☆ Marieke de Ruiter – Schrijver

Vier weken voor mijn bruiloft kwam ik er achter dat mijn bruidsmodezaak definitief gesloten was. Dat was behoorlijk schrikken, want mijn jurk moest nog een paar maten kleiner gemaakt worden. Ik was heel wat kilo’s afgevallen.

Al snel kwam ik bij ‘C’est moi’ terecht en gelukkig zag Lia het zitten om mijn jurk te vernaaien. Ze heeft me heel fijn geholpen en mijn jurk zat als gegoten. Ik kijk terug op een prachtige dag met mijn droomjurk, prachtige aan, dankzij Lia van ‘C’est moi’.

 

☆☆☆☆ Marloes

Lia is een lieve, warme en hartelijke vrouw die zeer bedreven is in haar vak. Zeer klantvriendelijk en je graag wil helpen om de perfecte jurk te vinden en deze wanneer nodig aan te passen. Lia is een ontwerpster, coupeuse die een ervaren en professioneel oog heeft hoe jurken aan te passen naar gewenste stijl. Zeer creatief en met een erg vlotte service.
Erg tevreden en dankbaar voor wat zij voor mij geeft gedaan.

 

☆☆☆☆☆ Anke

Lia is een lieve vrouw die alle tijd en aandacht voor je heeft bij het uitkiezen van je trouwjurk en kijkt naar wie jij bent.

 

☆☆☆☆ Kathinka

Mooie ruime winkel en collectie. Mijn wensen aangegeven bij binnenkomst en ze kwam met hele mooie jurken. Goed advies gekregen, en goed op maat gemaakt naar mijn wensen. Nu genietend en denkend naar de mooie dag toeleven! Bedankt voor de goede service en advies.

 

☆☆☆☆☆ Hendrik-Jan

Prima Bruidsmodewinkel waar ook voor de man heel veel te kiezen valt. Trouwpakken, trouwschoenen, super vesten!, strop- en vlinderdassen, manchetknopen. Er is ook een collectie alledaagse pakken voor een zeer redelijke prijs!! De moeite waard om een afspraak te maken en langs te rijden.

 

☆☆☆☆☆ Liesbet baert

Weet waar ze mee bezig is! Had direct de perfecte jurk uitgekozen voor mij! Super vriendelijk en betaalbaar!

 

☆☆☆☆☆ Sara

Geweldige winkel! Wat een service en wat een goede prijzen!