De betaalbare trouw-, gala-, cocktail-, avondjurken en bruidsmode van C’est moi bruidsmode regio Breda gaan van maat 34 tot maat 60. Ook in de grote maten hebben we een ruime keuze, zodat iedereen de perfecte japon in haar maat kan passen, en de perfecte jurk kan vinden. Met onze trouwjurken tot grote maten onderscheiden wij ons van anderen, en dat horen wij dan ook vaak.

Bruidsmode Breda

Het grootste gedeelte van onze collectie betaalbare bruidsmode is zelf geproduceerd, daarnaast kopen we uit faillissementen alleen de laatste nieuwe collecties, zodat wij u van dienst kunnen zijn met de laatste nieuwe trends japonnen waar u normaal vanaf € 1200,- tot € 2500,- voor betaald.

Grote maten bruidsmode

Ook voor een maatje meer of minder of voor de zwangere bruid (vanaf maat 46: 20% extra).
Bij C’est moi hebben we een ruime collectie grote maten bruidsmode op voorraad. U kunt dus direct passen.

Complete outfit voor de grote dag

Bijna altijd vindt een aanstaande bruid dan ook haar droomjurk in mijn collectie. Met alle bijbehorende accessoires.
Voor goedkope bruidsmode en een persoonlijk advies moet u bij C’est moi zijn.

bruidsmode breda

Heren

Ook voor heren verkopen wij kostuums, overhemden, herenschoenen en accessoires. Maak een afspraak en komt langs om te passen!

Over ons

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze prachtige bruidsmode, nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel vlakbij Breda. Hiervoor maken we graag van tevoren telefonisch een afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben. De professionals van C’est Moi bruidsmode kijken naar uw figuur en luisteren naar uw persoonlijke wensen, zodat we goed weten welke stijl bij u past. En door onze ruime collectie, met een grote variatie in stijlen en maten, vindt u bij ons wellicht uw droomjurk en dat voor een zeer betaalbare prijs.

Bruidsmode Breda? Bent u geïnteresseerd, maak dan snel een afspraak. Onze contactgegevens staan op de contactpagina.