Ook dit jaar organiseren we weer Bruidsmodeshows

Binnenkort trouwen en zin om naar Bosschenhoofd (Brabant, Breda en Roosendaal vlak bij de snelweg A58) te komen voor je perfecte trouwjurk?

Meld je snel aan en kom met een introducé naar 1 van onze gezellige bruidsmodeshows. Je krijgt zo snel mogelijk bericht wanneer de volgende wordt georganiseerd. Dan kun je alsnog besluiten wel of niet te komen.

Je behoort dan wel bij “de eerste in de rij”.

Een mix van haute couture exclusieve-trouwjurken, van klassiek tot modern zullen op de catwalk getoond worden.

Je krijgt bij binnenkomst een glaasje champagne met wat lekkers van onze patisserie partner Van Thillo. Zodra iedereen er is starten we met de bruidsmodeshows. Na de show kun je nog vragen stellen aan onze medewerkers.

Zijn een aantal trouwjurken naar wens en sluiten deze aan bij het budget, dan kan er uiteraard een aparte pas-sessie geboekt worden. Tijdens de pas-sessie wordt er uitgebreid de tijd genomen om de juiste trouwjurk uit te zoeken.

Bruidsmodeshows Noord-Brabant Cest Moi Bosschenhoofd tussen Roosendaal en Breda langs A58Graag uiterlijk 15 minuten vooraf aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen?

Tot snel!

Onze bruidsmodehows zijn GRATIS te bezoeken!

PS: Aan de late kant met aanmelden bij onze bruidsmodeshows? Wel doen! Bij voldoende animo organiseren wij nog een show op een latere datum!

Bruidsmodeshows Noord-Brabant Cest Moi Bosschenhoofd tussen Roosendaal en Breda langs A58

Fout: Contact formulier niet gevonden.