Trouwjurk kopen?

,
In Nieuws
,

Trouwjurk kopen?

Ben je opzoek naar een de perfecte trouwjurk? En wil liever niet huren maar een trouwjurk kopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Kijk hier naar onze trouwjurken Trouwjurk huren kopen Brabant C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal

Trouwjurk kopen in Brabant bij C'est Moi Bruidsmode in Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal

Trouwjurken C'est Moi Bruidsmode Bosschenhoofd, Noord-BrabantWaarom zou je ook bij ons langs komen om een trouwjurk te kopen? Hierbij een aantal redenen:

Onze bruidswinkel ligt in de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Roosendaal zo’n 300 meter vanaf de A58. Je kunt gratis voor de deur parkeren! Maak nu afspraak en je bent van harte welkom!

Al met al een goede redenen om bij ons een trouwjurk te kopen!

Door de jaren heen hebben we bij C’est Moi een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar de perfecte jurk!

Trouwjurk huren in Brabant bij C'est Moi Bruidsmode in Bosschenhoofd tussen Breda en RoosendaalAfspraak maken

Wij zouden je aanraden om voor een afspraak te bellen naar 06 22 83 33 73. Dit omdat wij u op deze manier gegarandeerd alle aandacht en tijd kunnen geven om de droomjurk uit te zoeken. Wij zijn beschikbaar op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00.

De afspraak

Wanneer je een afspraak maakt wordt je hartelijk welkom geheten onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. We bespreken de gewenste stijl en het budget. Afhankelijk van je wensen, karakter en uitstraling wordt de perfecte trouwjurk voor je gezocht. Wanneer de droomjurk gevonden is, bespreken we eventuele aanpassingen. De trouwjurk wordt dan ook op lengte afgespeld. Mocht de trouwjurk besteld moeten worden, dan duurt het meestal een week als deze op voorraad is, of anders 3 tot 4 maanden. Na het vinden van de trouwjurk kan het plaatje compleet worden gemaakt met onze bruidsschoenen en bruidsaccessoires.

Vermaken

Trouwjurk huren in Brabant bij C'est Moi Bruidsmode in Bosschenhoofd tussen Breda en Roosendaal

In onze eigen atelier wordt de gekozen trouwjurk op lengte aangepast voor een vast tarief. Na het op lengte vermaken, meestal binnen een week, kom je de trouwjurk ophalen. Wanneer de trouwjurk klaar is, is het verstandig om de jurk zelf mee te nemen, uit ervaring weten wij dat dit beter is om eventuele risico’s als diefstal en brand te voorkomen. In het geval dat trouwjurk niet meer beschikbaar is. Wij verpakken deze dan uiteraard voor zodat je de jurk thuis kunt bewaren tot laatste pas-sessie. Je betaalt dan ook het resterende bedrag.

Laatste pas-sessie

Drie weken voor het huwelijk wordt er nog een pas-sessie gedaan voor de laatste aanpassingen. Bij zwangerschap is deze pas-sessie twee weken van te voren. In onze eigen atelier worden laatste aanpassing gedaan volgens een vast tarief.  Binnen een week zijn deze aanpassingen klaar en kun je de trouwjurk passen. Om stress te voorkomen doen wij dit drie weken voor de bruiloft zodat je met een gerust hart je droomjurk kunt dragen.

Reinigen

Wij hopen dat de huwelijksdag vlekkeloos gaat en dat de bruid en bruidegom schitteren. In de praktijk is het helaas vaak dat de trouwjurk niet vlekkeloos blijft. Er kan gekozen worden om deze naderhand te laten reinigen, zodat deze uiteindelijk weer tiptop eruit komt te zien. Deze service verlenen wij ook.